Menu Sluiten

Zakelijk overnachten op de Veluwe

De Zuiderzon is bij uitstek geschikt voor uw zakelijke gezelschap. U vindt bij ons misschien niet de luxe van een hotel, maar wij garanderen u dat u in een open en rustige omgeving goed kunt werken én ontspannen. Onze accommodatie kenmerkt zich door een ideale ligging, ruime mogelijkheden en een bijzondere gastvrijheid. Wij zijn daardoor uitstekend geschikt voor zakelijke gezelschappen die ongestoord willen vergaderen of teambuilden.

Ontspannen na een dag hard werken

Graag bieden we u de mogelijkheid om ’s avonds na een vergadering of teambuilding samen met uw collega’s te genieten van een drankje op het terras bij de vuurkorf, of binnen op de bank bij de open haard.

Alles voor u geregeld

Wij zorgen dat de bedden klaarstaan en dat er voldoende linnen aanwezig is. U hoeft zich natuurlijk geen zorgen te maken over het ontbijt. Als u doorgeeft hoe laat u wilt ontbijten, zorgen wij ervoor dat het ontbijt op tijd klaarstaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Bedrijfstraining

Zoekt u een geschikte locatie voor uw vergadering op de Veluwe? Informeer dan naar onze mogelijkheden. Ook in combinatie met outdoor-activiteiten of teambuildingsdagen. ‘s Avonds kan er lekker nagepraat worden in een luie stoel bij een knetterend haardvuur. Er is een flipover aanwezig en wij hebben een beamer op verzoek.

Workshop en creatieve cursusruimte

Informeer naar de mogelijkheden voor een een- of meerdaagse cursus of workshop.

Collegiale verhuur

De Zuiderzon is geschikt voor kleine tot grote groepen als prima overnachtingsadres. U kunt daarbij denken aan personeel vanuit het buitenland, werkzaam in deze omgeving, of aan detachering.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Of wilt u een afspraak plannen voor een bezichting? Wij hebben graag persoonlijk contact. U kunt ons het beste bereiken per e-mail of telefoon.