Menu Sluiten

Trouwweekenden en jubilea vieren op de Veluwe

Groepsaccommodatie De Zuiderzon is een unieke feestlocatie op de Veluwe om een speciale dag door te brengen. Heel geschikt om uw feest te vieren met een compleet verzorgd arrangement, een feestavond met muziek en na het fantastische feest blijven overnachten met uw familie, kinderen, kleinkinderen en vrienden.

Het bruidspaar krijgt een compleet nostalgisch ingerichte bruidskamer aangeboden. Wij denken graag met u mee in het organiseren van uw trouw-weekend, zodat dit een geweldige ervaring wordt.

Geschikt voor grote groepen

De Zuiderzon biedt ruimte voor de overnachting van 48 gasten. Voor groepen groter dan 45 personen is de naastgelegen boomhut waar tot 10 slaapplekken beschikbaar zijn gratis beschikbaar. Onze keuken is ook ingericht op gebruik voor grote groepen. Zo hebben we voldoende koelruimte, een zes-pits-kooktoestel en een professionele oven. U heeft dus alles beschikbaar om zelf iets lekkers te maken. Zoals gezegd denken wij ook graag met u mee om u dit uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op het feest.

Ontspannen in een rustige omgeving

Even tijd voor elkaar, dat is toch wat je zoekt als je een jubileum of trouwfeest viert. De Zuiderzon ligt aan de rand van de Veluwe, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Toch is er bij ons ook genoeg te doen voor jong en oud. Van uitgebreide speelmogelijkheden buiten tot alle faciliteiten binnen voor een gezellige avond met muziek: De Zuiderzon biedt u ruimte mogelijkheden. Voor ons staat voorop dat u in alle gemakken voorzien bent.

Goede faciliteiten voor iedereen

Jong en oud kunnen bij De Zuiderzon terecht. Daarbij hebben we alle voorzieningen uitgedacht en afgestemd op bijna iedere denkbare groep. Onze hele accommodatie is drempelvrij en ook het sanitair is helemaal geschikt voor mindervaliden.

Wij denken graag met uw mee

Wij stemmen graag met u af om een ideaal feest of samenzijn te creëren. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar om uw wensen door te nemen en u een perfect verblijf te bezorgen!

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Of wilt u een afspraak plannen voor een bezichting? Wij hebben graag persoonlijk contact. U kunt ons het beste bereiken per e-mail of telefoon.