Menu Sluiten

Schoolkamp op de Veluwe

Schoolkamp op de Veluwe op een onvergetelijke locatie

Onze groepsaccommodatie in Eerbeek leent zich uitstekend voor schoolkampen. Deze leuke kamplocatie ligt aan de rand van de Veluwe, vlak naast vakantiepark Landal Coldenhove. Het kamphuis is uiteraard helemaal kindvriendelijk ingericht, met diverse speelmogelijkheden binnen en buiten.

We hebben bijvoorbeeld een ingegraven trampoline, een survivalbaan, een volleybalveld en op loopafstand een zwembad. Voor grote groepen is er natuurlijk de boomhut, welke naast de Zuiderzon is gebouwd, met in de boomhut 10 slaapplekken. Spannend, dromen tussen de bomen!

Ruimte voor al je activiteiten

Groepsaccommodatie De Zuiderzon op de Veluwe geeft je de ruimte voor allerlei verschillende activiteiten. De keuken is van alle gemakken voorzien met een professioneel zes-pits-kooktoestel, een professionele koelruimte, oven en natuurlijk genoeg bestek en servies om voor iedereen te kunnen zorgen. Bovendien zijn er genoeg spelletjes en activiteiten voor binnen én buiten, waaronder een geluidsinstallatie met discoverlichting voor een leuke bonte avond. Ook als het regent kun je je in de Zuiderzon prima vermaken.

Leuke en leerzame schoolkamp-uitjes in de buurt

De kamplocatie ligt dicht bij allerlei leuke en leerzame uitjes, waarmee ieder schoolkamp geslaagd wordt. De bossen in de buurt lenen zich uitstekend voor een spooktocht, maar ook overdag kun je heerlijk fietsen en wandelen. Lekker er op uit in het bos om buiten te spelen! Onder begeleiding van een ervaren natuurgids kunnen schoolklassen veel leren over de Veluwe.

Een andere speciale ervaring is een afspraak maken met een schaapsherder om elkaar te ontmoeten op een van de heidegebieden. Bovendien zijn er veel verschillende musea en speeltuinen in de omgeving om het schoolkamp een leuk afwisselend programma te bieden. Als het lekker warm is buiten, kan iedereen bovendien afkoelen in het openluchtzwembad op loopafstand.

Geschikt voor mindervalide gasten

Bovendien is De Zuiderzon aangepast aan mindervalide gasten: onze ruimtes zijn drempelvrij en ook het sanitair is geschikt voor gebruik door mindervalide gasten. Daarom kan iedereen op de Zuiderzon terecht voor een onvergetelijk schoolkamp!

Wij denken graag met u mee

De Zuiderzon is een flexibele en gastvrije kamplocatie. We doen ons best om iedereen een onvergetelijke tijd te bezorgen en zetten graag de extra stap. Wil je een schoolkamp organiseren in de rustige, bosrijke omgeving van de Veluwe? Wij staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, zodat het schoolkamp precies op maat georganiseerd kan worden.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Of wilt u een afspraak plannen voor een bezichting? Wij hebben graag persoonlijk contact. U kunt ons het beste bereiken per e-mail of telefoon.