• Uw feestavond bij de Zuiderzon Uw feestavond bij de Zuiderzon

Schoolkamp op de Veluwe

De Zuiderzon in Eerbeek leent zich uitstekend voor schoolkampen.  Deze leuke kamplocatie ligt aan de rand van de Veluwe, vlak naast vakantiepark Landal Coldenhove. Het kamphuis is uiteraard helemaal kindvriendelijk ingericht, met diverse speelmogelijkheden binnen en buiten. We hebben bijvoorbeeld een ingegraven trampoline, een survivalbaan, een volleybalveld en op loop afstand een zwembad. Bovendien is De Zuiderzon aangepast aan mindervalide gasten: onze ruimtes zijn drempelvrij en ook het sanitair is geschikt voor gebruik door mindervalide gasten. Daarom kan iedereen op de Zuiderzon terecht voor een onvergetelijk schoolkamp!

Voor grote groepen is er natuurlijk de boomhut, welke naast de Zuiderzon is gebouwd, met in de boomhut 10 slaapplekken. Spannend, dromen tussen de bomen!

Kamphuis De Zuiderzon op de Veluwe geeft je de ruimte voor allerlei verschillende activiteiten. De keuken is van alle gemakken voorzien met een professioneel zespits-kooktoestel, een professionele koelruimte, oven en natuurlijk genoeg bestek en servies om voor iedereen te kunnen zorgen. Bovendien zijn er genoeg spelletjes en activiteiten voor binnen én buiten, waaronder een geluidsinstallatie met discoverlichting voor een leuke bonte avond. Ook als het regent kun je je in de Zuiderzon prima vermaken.


De kamplocatie ligt dicht bij allerlei leuke en leerzame uitjes, waarmee ieder schoolkamp geslaagd wordt. De bossen in de buurt lenen zich uitstekend voor een spooktocht, maar ook overdag kun je heerlijk fietsen en wandelen. Lekker er op uit in het bos om buiten te spelen! Onder begeleiding van een ervaren natuurgids kunnen schoolklassen veel leren over de Veluwe. Een andere speciale ervaring is een afspraak maken met een schaapsherder om elkaar te ontmoeten op een van de heidegebieden. Bovendien zijn er veel verschillende musea en speeltuinen in de omgeving om het schoolkamp een leuk afwisselend programma te bieden. Als het lekker warm is buiten, kan iedereen bovendien afkoelen in het openluchtzwembad op loopafstand.

De Zuiderzon is een flexibele en gastvrije kamplocatie. We doen ons best om iedereen een onvergetelijke tijd te bezorgen en zetten graag de extra stap. Wil je een schoolkamp organiseren in de rustige, bosrijke omgeving van de Veluwe? Wij staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, zodat het schoolkamp precies op maat georganiseerd kan worden. 

Contact

Bel voor meer informatie: 0575-473837 of stuur een e-mail.

Contactgegevens

Last minutes

Er zijn nog enkele weekenden en weken vrij in 2018. Kijk snel en neem contact met ons op voor een prijs!
Kijk nu snel!

Adres en route

Onze groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe
Klik hier

Teken ons gastenboek

Heeft u een prettig verblijf gehad? Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening.