• Uw feestavond bij de Zuiderzon Uw feestavond bij de Zuiderzon

Recreatiemogelijkheden

Gezellig 'thuis' - Voor het nodige vermaak hoeft u er echt niet altijd op uit. De Zuiderzon beschikt over een volleybalveld, een grote zandbak voor de kids, een tafeltennistafel, een vogelnest-schommel, twee ‘gewone’ schommels, een survivalbaan en een reuzentrampoline. Vanaf het grote terras kunt u goed in de gaten houden wat er zich op het speelveld afspeelt. Ook binnen kunt u zich vermaken met een tafeltennistafel, voetbalspel, sjoelbakken, dartbord en allerlei kleine gezelschapsspellen.

Nieuw: in de verhuur een compleet spellencircuit voor binnen. 

Erop uit in de omgeving

Deze prachtige omgeving leent zich voor tal van activiteiten: fiets-, wandel- en mountainbiketochten kunnen in de directe omgeving worden gemaakt. Routes zijn aanwezig in de Zuiderzon. U kunt ook gaan wandelen met een ervaren natuurgids, of een afspraak maken met de schaapsherder om elkaar te treffen op de prachtige heidegebieden in de directe omgeving van de Zuiderzon.

Op de Veluwe, maar ook in de directe omgeving, zijn tal van uitjes te bedenken, zoals de dierentuin, diverse speeltuinen en een aantal musea. Volledig georganiseerde sportieve activiteiten, een solextour, gps tochten etc.

 

Veluwe Actief

Als u verblijft in de Zuiderzon en optimaal wilt genieten van de Veluwezoom kunt u voordat u komt eens kijken op de website van  www.veluweactief-eerbeek.nl 

In de directe omgeving kunt u terecht voor het huren van fietsen, steps, tandems, mountainbikes, bolderkarren, GPS'en. Voor een cursus of clinic Nordic Walking, voor fietsroutes, voor GPS-puzzelroutes en veel meer.  

Gelegen op de Veluwezoom

De Zuiderzon is gelegen op de Veluwezoom, wat garant staat voor een fantastische natuur met belangrijk cultureel erfgoed. Het Huis te Eerbeek, de Korenmolen en het Kersten’s Molentje laten de rijke geschiedenis van deze streek zien. Ook zijn er diverse natuurgebieden in de buurt, zoals het Leusveld, de Posbank en de Loenense en Hollandse Hooilanden. De regio is ideaal om tot rust te komen en te genieten van de rijkdom die de Veluwe te bieden heeft.

Wandelen, mountainbiken en meer

In zo’n schitterend landschap kan niemand binnen blijven zitten. Gelukkig zijn er diverse wandeltochten en mountainbikeroutes om de omliggende natuurgebieden te verkennen. In de Zuiderzon zijn diverse wandel- en fietsroutes aanwezig. U zult op deze routes de mooiste plekjes van de Veluwe zien. Of u nu op stap gaat met een natuurgids, die u veel kan vertellen over de lokale flora en fauna, of zelf met een GPS-route het uitdagende landschap trotseert, de Veluwe heeft een fantastisch buitenaanbod.

En wellicht ziet u onderweg een hert of wild zwijn! 

Landal Greenpark

De Zuiderzon is gelegen naast de ingang van Landal Greenpark Coldenhove. Hier kunt u verblijven in diverse soorten huisjes. Als gast van de Zuiderzon kunt u bijvoorbeeld ook bowlen, boogschieten of wandklimmen.

Voor de kids is er ook een groot indoor-speelparadijs. 

Buitenzwembad Coldenhove

Tijdens de zomermaanden is het buitenzwembad Coldenhove open. Het zwembad is gelegen op +/- 600 meter afstand. Hier kunt u genieten van een ruime ligweide met volleybalveld of een paar baantjes trekken in het vijfentwintigmeterbad. Ook is er een kleuter- en peuterbad aanwezig.

Tegen een gereduceerd tarief kunt u als gast van de Zuiderzon hier zwemmen. 

 

Contact

Bel voor meer informatie: 0575-473837 of stuur een e-mail.

Contactgegevens

Last minutes

Er zijn nog enkele weekenden en weken vrij in 2018. Kijk snel en neem contact met ons op voor een prijs!
Kijk nu snel!

Adres en route

Onze groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe
Klik hier

Teken ons gastenboek

Heeft u een prettig verblijf gehad? Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening.