• Uw feestavond bij de Zuiderzon Uw feestavond bij de Zuiderzon

Recreatieve verhuur

Huwelijksweekend of de viering van uw huwelijkverjaardag

De Zuiderzon is een unieke locatie om deze speciale dag door te brengen. Heel geschikt om uw feest te vieren met een compleet verzorgd arrangement, een feestavond met muziek en na het fantastische feest blijven overnachten met uw familie, kinderen, kleinkinderen en vrienden. Het bruidspaar krijgt een compleet nostalgisch ingerichte bruidskamer aangeboden. Wij verzorgen graag vanuit onze eigen keuken uw feest en denken graag met u mee in het organiseren van uw trouw-weekend, zodat dit een geweldige ervaring wordt.

Familie-, reünie- of vriendenweekend

Ons groepsverblijf is een comfortabel huis van alle gemakken voorzien, om gezellig samen te zijn met uw familie of met vrienden lekker bij te praten tot in de late uurtjes. Lekker bij de open haard of op de bank. De Zuiderzon is ingericht voor groot en klein.

Werkweken of schoolkampen

Een mooi kamphuis met op loopafstand een verwarmd openbaar zwembad (alleen in de zomerperiode). Verder zijn er vele mogelijkheden op eigen terrein of in de bosrijke omgeving. De omgeving leent zich goed voor sportieve activiteiten, zoals wandeltochten, mountainbiken of wandklimmen. In de Zuiderzon is tevens discoverlichting en geluidsapparatuur aanwezig voor een leuke bonte avond. 

 

Beschikbaarheid

Wilt u weten of onze accommodatie nog beschikbaar is op de gewenste datum?

Beschikbaarheid

Contact

Bel voor meer informatie: 0575-473837 of stuur een e-mail.

Contactgegevens

Last minutes

Er zijn nog enkele weekenden en weken vrij in 2018. Kijk snel en neem contact met ons op voor een prijs!
Kijk nu snel!

Adres en route

Onze groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe
Klik hier

Teken ons gastenboek

Heeft u een prettig verblijf gehad? Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening.