Menu Sluiten

Pizza’s bakken in een houtoven

Met de hele groep zelfgebakken houtoven pizza eten

Willen jullie tijdens het verblijf in onze groepsaccommodatie gebruik van de houtoven om de heerlijkste pizza’s te bakken? Dat kan. De pizza oven staat altijd om te gebruiken. 

Het beste kan voor aankomst doorgeven worden dat jullie gebruik willen maken van de pizza oven. Dan zorgen wij dat alle benodigde gereedschappen en hout klaar staan voor gebruik.

Voor het gebruik van de pizza oven rekenen wij 95,-. Dit is inclusief:

  • Hout t.b.v. pizzaoven
  • Professionele pizzaschep en benodigde gereedschappen.
  • Aanmaakblokjes en aansteker
  • Schoonmaak van de pizzaoven. Wij verzorgen de schoonmaak van de pizza oven.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Of wilt u een afspraak plannen voor een bezichting? Wij hebben graag persoonlijk contact. U kunt ons het beste bereiken per e-mail of telefoon.

Nieuw: All-in houtoven pizza pakket

Pizza’s bakken in onze houtoven is een leuke activiteit voor de hele groep. Van jong tot oud.  Om het jullie makkelijk te maken verzorgen wij ook all-in pakketten. Daarmee nemen we alle voorbereidingen uit handen. 
 
Wij zorgen voor alle benodigde ingrediënten om heerlijke pizza’s te bakken, alles zit erbij! De verse producten zetten we klaar in thermoboxen. Het enigste wat je zelf hoeft te doen is het aansteken van de pizza oven, ruim een uur voordat je wilt gaan bakken.