• Groepsaccommodatie De Zuiderzon Groepsaccommodatie De Zuiderzon
  • Gelegen in de bossen van de Veluwe Gelegen in de bossen van de Veluwe
  • Leuk voor jong en oud! Leuk voor jong en oud!
  • Slaapplaatsen voor 48 personen. Slaapplaatsen voor 48 personen.
  • Wij heten u van harte welkom! Wij heten u van harte welkom!

Gastenboek

Lees hier de reacties van anderen en/of laat zelf een berichtje achter in het gastenboek.

Bekijk ook de recensies op www.zoover.nl of geef daar uw mening over onze accommodatie.

Hans-Elias schreef op zaterdag 2 februari 2019 om 13:32

We hebben een fantastische tijd gehad op een fantastische plek! Het is een prachtig (schoon) huis en helemaal compleet ingericht. De keuken is perfect om zelf te koken voor een grote groep. Ook de muziek/verlichting voor een dansfeest is prima!
Ideale plek voor een verjaardagsfeest met veel gasten die dan kunnen blijven overnachten. De boomhut is ook helemaal geweldig! We komen graag een keer in de zomer terug om te genieten van de tuin, de omgeving en de kinderen voor speeltoestellen!

Yara en Jasper schreef op zondag 6 januari 2019 om 21:10

Wij hebben onze bruiloft gevierd in de Zuiderzon, met op het hoogtepunt bijna 110 gasten. Alle activiteiten hebben daar plaatsgevonden: ceremonie, diner, feest en overnachting.

Loes en Hans waren altijd snel en duidelijk in de communicatie en zeer prettig in het contact voor, tijdens en na de bruiloft.

Het diner is ook door Hans en Loes verzorgd: een vegetarisch mediterraans buffet. Wij kunnen dit zeer aanraden, het eten was heerlijk, creatief en op tijd.

De ceremonie hebben we buiten gedaan, het diner en feest binnen. De faciliteiten waren schoon en ruim voldoende aanwezig. De mogelijkheden voor beeld en geluid goed. De gasten hebben ook veel gebruik gemaakt van de speeltoestellen buiten. De boomhut was ook een toppertje.

Vanuit de eigen keuken konden we ons eigen eten op vrijdagavond, en ontbijt en lunch op zaterdag makkelijk verzorgen.

Deze locatie raden wij met plezier aan. De sterkste punten zijn de ligging in de natuur, Hans en Loes en de faciliteiten (keuken, sanitair en vermaak).

Denny & Wendy schreef op woensdag 16 mei 2018 om 13:15

Het is alweer even geleden; onze prachtige bruiloft op De Zuiderzon.
Op 1 juli 2017 zijn wij hier getrouwd. Het was echt geweldig! Zonder de hulp van Loes en Hans had het allemaal nooit zo perfect kunnen zijn. Ze denken met je mee, geven tips en geven je helemaal de ruimte om het zo in te vullen zoals bij je past. De dag begon met wat regendruppels, maar klaarde vlak voor de ceremonie op en de rest van de dag hebben we een stralend weer gehad! We hebben onze volledige bruiloft op De Zuiderzon gedaan; de ceremonie, borrel, BBQ, feest, slaapplek voor onze gasten en de volgende ochtend een gezellig ontbijt met elkaar.
Loes en Hans, duizendmaal dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan!

Erik en Zwaantje. schreef op vrijdag 2 juni 2017 om 14:24

Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid! We hebben het met onze familie erg naar de zin gehad. De eerste dag genoten van een heerlijk Italiaans buffet, door Hans gekookt, met als afsluiter de onovertroffen Tiramisu!! Iedereen voelde zich meteen thuis, zoveel bijzondere speeltoestellen in de speeltuin, maar ook binnen alle mogelijkheden tot vermaak! De super verzorgde BBQ de tweede dag, geweldige keus in de salades. Maar ook de goed ingerichte keuken liet ons gemakkelijk heerlijke kippensoep koken, pannenkoeken bakken. En niet te vergeten de professionele vaatwasser, die ons heel goed ondersteunde in de toch wel redelijke hoeveelheid afwas. Prima geslapen op de heerlijke matrassen,de rust van de boomhut was een ervaring op zich!

De ontspannen omgeving aan de rand van de Veluwe deed de rest.
Namens onze hele club, heel erg bedankt!!

Raimond Nieuwenhuizen schreef op maandag 27 juni 2016 om 16:43

Hallo Hans en Loes,

Wij zijn afgelopen weekend met onze vriendengroep (21 V, 10 K) te gast geweest op De Zuiderzon. Graag willen we laten weten wat iedereen het een toplocatie vonden. Binnen gezellig en netjes. Wat we nodig hadden (diascherm, beamerstandaard, wifi, tafeltennistafels, sportgelegenheid, speeltoestellen voor de kinderen) was er allemaal. De boomhut is ook benut, erg leuk en netjes. De ontvangst was gezellig met een bak koffie. Kortom: wij waren zeer tevreden en wie weet komen we nog eens terug op deze locatie!

Sylvia Rietberg schreef op dinsdag 14 juni 2016 om 23:32

Hallo Loes en Hans,
Alweer voor het zoveelste jaar mogen wij ons familie weekend op de Zuiderzon vieren!
In 2018 hopen wij dit al voor het 40e jaar te doen.
Eerst in Holten toen onze kinderen nog klein waren, daar groeiden we uit ons jasje.
Er werd getrouwd, er kwamen kleinkinderen en de familie groeide maar door.
We zijn nu met ongeveer 60 personen en ieder jaar verheugen wij ons op het samenzijn op de Zuiderzon!
De hartelijke ontvangst, de bloemen, het welkomstbord en niet te vergeten de koffie voelt als een warm bad.
Beste Loes en Hans, we hopen nog lang van jullie prachtige locatie gebruik te kunnen maken en wensen jullie het allerbeste!

Hartelijke groet namens de hele familie Rietberg,

Sylvia Rietberg

Alex schreef op dinsdag 29 maart 2016 om 11:17

In het weekend van 19 maart hebben wij een fantastisch Familieweekend gehad
In de “Zuiderzon”. Het begon met Hans en Loes die ons gastvrij ontvingen met
Een lekkere kop koffie.
Bij de rondleiding met uitleg van Loes door de accommodatie zagen wij al dat alles uitstekend ingericht, aanwezig en schoon was voor een verblijf van onze grote familie.
En deze indruk is tijdens het prachtige, gezellige weekend alleen maar versterkt en bevestigd.
Zondagmiddag zorgde Hans ervoor dat de voetballiefhebbers PSV

MikeVisit website schreef op vrijdag 11 maart 2016 om 19:33

Beste Hans en Loes,
Wat ben ik ontzettend dankbaar voor het feit dat ik met mijn familie en vrienden gebruik mocht maken van jullie accommodatie. Het was in een woord geweldig! Super mooie locatie. Ook de boomhut was een succes. De kinderen hebben het super gehad!
Lieve ontvangst door Loes. De openhaard stond al aan en de koffie liep te pruttelen. Hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik heb een onvergetelijk weekend gehad met mijn familie en vrienden. Dit geeft mij weer de kracht die ik nodig heb. Dank jullie wel nogmaals.

Jeanne Godecke-Cordus schreef op maandag 7 maart 2016 om 22:15

Afgelopen weekend een supergezellig familieweekend gehad om het 65-jarig huwelijksfeest van mijn ouders te vieren met 40 man in deze accommodatie. Het was allemaal prima voor elkaar. Jong en oud hebben zich prima vermaakt in en om het huis. Keuken is goed uitgerust met allerlei apparatuur, slaapkamers en douches zijn keurig. De pingpong tafel en andere spellen zijn volop gebruikt. Ook voor mijn vader was het met zijn 93 jaar goed te doen, invalidetoilet en douche waren top. Kortom, het was super!

Marja van Eijk schreef op maandag 9 november 2015 om 20:35

Dit jaar zijn we voor de 2e keer in de Zuiderzon geweest met onze voltallige vriendengroep. Wat een fantastische locatie. Alles is lekker schoon en de sfeer en uitstraling zijn super gezellig. Ook de omgeving is heel erg mooi. Wederom een fijn ontvangst door Hans en Loes. Echt een aanrader. Wij hopen volgend jaar weer met zijn allen een weekend door te brengen in de Zuiderzon.

K Kramer schreef op maandag 26 oktober 2015 om 22:34

Graag wil ik even mijn ervaringen kwijt NAV ons verblijf een midweek in de zuiderzon . De samenstelling van ons gezin bestaat uit drie en dertig personen Vader Moeder kinderen kleinkinderen en verkering . Om de twee jaar gaan wij een midweekje samen weg , en hebben de zuiderzon ontdekt en hebben daar een midweek gebivakeerd . Het was in een woord geweldig super locatie en alles wat maar wenselijk was was aanwezig voor de kleine kinderen voor de groteren ruim voldoende speelgelegenheid . Wat de acomodatie binnen betreft je kan het zo raar niet opnoemen of er is aan gedacht kortom het was een heerlijke vakantie we hebben van A tot Z genoten ook van de omgeving een super lokatie . K Kramer Urk

Leo OomensVisit website schreef op dinsdag 20 oktober 2015 om 22:09

De Zuiderzon is een toplocatie. Gastvrij. Prachtige omgeving. Rond het huis zijn allerlei speelmogelijkheden. Catering is als van een goed restaurant. Mooie en luxe slaapkamers. Kortom een perfecte plek, waar wij al vele jaren met veel plezier ons kamp met groep 8 doorbrengen.

Christien schreef op donderdag 15 oktober 2015 om 20:27

Van de zomer een heerlijke tijd gehad met onze familie reünie. In overleg kon goed geregeld worden.
Mooie plek, goede faciliteiten.
Bedankt!

Angela Schippers-Sanders schreef op dinsdag 22 september 2015 om 15:06

Hallo Loes en Hans, we zijn nog aan het bijkomen van een heerlijk familie weekend met 49 personen in de leeftijd van 4 maanden tot 68 jaar . Het was een uitstekende accomodatie wat goed onderhouden is een gezellige huiskamer met heerlijke banken en met goede slaapplekken ,prima douches en toiletten. En dan de omgeving zo mooi , met uitzicht op de speeltoestellen terwijl we heerlijk op t terras zaten voor ieder wat wils. Wij hebben met vele geklommen in het klimbos van Garderen een echte aanrader en voor de zondag een GPS tocht voor de liefhebbers. De keuken was prima en die tip van jullie voor de geheel verzorgde barbecue hebben we ter hand genomen. Kortom een heel geslaagd weekend waar ook de jongeren hebben genoten van de disco en het haardvuur buiten. En als afsluiting het gezellige koffiedrinken met jullie zodat we nog het een en ander konden vertellen over onze ervaringen.

Miriam rodenburg schreef op woensdag 22 april 2015 om 18:30

Dit jaar weer voor de 11 keer te gast in de Zuiderzon wat een geweldige locatie .Volop vrijheid mooie omgeving volgend jaar weerArie de Jonge schreef op zaterdag 4 april 2015 om 22:23

04-04-2015
In het weekend van 27 maart hebben we samen met kinderen en kleinkinderen een geweldig weekend gehad in de Zuiderzon. Ondanks het minder goede weer hebben we heerlijk kunnen relaxen. Op Zaterdag ons 40-jarig huwelijk gevierd met broers, zussen en vrienden en kennissen. Het was een fijn en gezellig samenzijn waar we met z'n allen met veel plezier op terug kijken.
Hans en Loes hartelijk dank voor alle goede zorgen en tips.
Arie en Anneke

Eelco schreef op vrijdag 6 maart 2015 om 00:16

Voor de 26e keer ons familieweekend gehouden en al voor heeel wat jaren bij de Zuiderzon. Elk jaar een genot om met familie hier samen te komen. Rustig gelegen in het bos. Wandelen, speurtochten, volleyballen, spelletjes spelen binnen, muziek maken, vuurtje stoken. Dat zijn zo onze bezigheden in het weekend. Elk jaar hebben ze weer wat verbeterd aan de zuiderzon en je merkt dat ze streven naar een perfecte accomodatie. De boomhut ook voor het eerst gebruikt. Super! Lekker rustig.

J. Vermeer schreef op dinsdag 6 januari 2015 om 20:06

We zijn het nieuwe jaar goed ingegaan in de Zuiderzon. Heerlijke buitenruimte, binnen behaaglijk warm en gezellig. Volop spelletjes, prachtige omgeving, prima douches en fijne slaapkamers. Bedankt voor de hartelijke ontvangst!

Mathieu schreef op maandag 26 mei 2014 om 20:59

Afgelopen weekend een TOP verblijf gehad met onze familie bij De Zuiderzon . Werkelijk alles is er, in het huis en erbuiten. Heel warm en sfeervol binnen. We zijn hier voor het eerst geweest. Alléén maar geweldige reacties gehad van de overige familieleden in de leeftijd van bijna 2 tot 84 jaar. Hans en Loes bijzonder behulpzaam en gastvrij gastenechtpaar, bedankt het was super. Een echte aanrader!

Judith schreef op maandag 12 mei 2014 om 08:51

Wij waren in De Zuiderzon met 20 volwassenen en 17 kids. Het was een geweldig, zonnig weekend. Het huis is van alle gemakken voorzien. De kids hebben zich prima vermaakt en wilden nog lang niet naar huis ;o))
Tot hopelijk over 2 jaar.

volgende >

Vul hier niets in

 

Contact

Bel voor meer informatie: 0575-473837 of stuur een e-mail.

Contactgegevens

Last minutes

Er zijn nog enkele weekenden en weken vrij in 2019. Kijk snel en neem contact met ons op voor een prijs!
Kijk nu snel!

Adres en route

Onze groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe
Klik hier

Teken ons gastenboek

Heeft u een prettig verblijf gehad? Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening.