Menu Sluiten

Familie- en vriendenweekenden

Ons groepsverblijf is een comfortabel huis van alle gemakken voorzien, om gezellig samen te zijn met uw familie of met vrienden lekker bij te praten tot in de late uurtjes. De Zuiderzon ligt in een rustige omgeving in de buurt van Landal Coldenhove, op de rand van de Veluwe.

Van alle gemakken voorzien

Van bijpraten bij een knapperend haardvuur tot spelen in een bosrijke omgeving: bij De Zuiderzon kan het allemaal. De Zuiderzon is van alle gemakken voorzien, bijvoorbeeld door onze professionele keuken. Daar vindt u een zes-pits-kooktoestel, een professionele koelruimte en meer dan genoeg bestek en servies voor alle maaltijden.

‘s Avonds kunt u binnen uitstekend uit de voeten met een geluidsinstallatie en discoverlichting, voor bijvoorbeeld een avond met stukjes, een pubquiz of muziek. We hebben ook genoeg spelletjes voor binnen, van darts tot sjoelen.

Bent u met een grotere groep? Dan kunt u misschien wel terecht in onze boomhut naast De Zuiderzon, waar tot tien slaapplaatsen beschikbaar zijn.

Speelmogelijkheden voor de kinderen

Uw kinderen kunnen binnen en buiten zich uitstekend vermaken. Buiten hebben we een ingegraven trampoline, een survivalbaan en een volleybalveld. Ook vindt u natuurlijk speelgelegenheden als een schommel en een zandbak, zodat er voor alle leeftijden iets te spelen is. Op warme dagen bent u zó bij een zwembad, waar u tegen gereduceerd tarief gebruik van kunt maken.

Geschikt voor mindervaliden

De hele accommodatie is geschikt voor mindervaliden. Onze ruimtes zijn drempelvrij en ook ons sanitair is volkomen toegerust op mindervalide gebruikers. U hoeft zich niet te behelpen met voorzieningen die niet goed aansluiten op uw behoeften. Dat zorgt er voor dat iedereen een onvergetelijke tijd heeft bij De Zuiderzon.

Leuke activiteiten om de hoek

Vanuit onze groepsaccommodatie kunt u veel leuke activiteiten ondernemen. Natuurlijk kunt u samen struinen over de prachtige Veluwe of een mooie fietstocht maken. In de buurt zijn er bovendien allerlei leuke activiteiten, van een tocht met natuurgids tot een ontmoeting met een echte schaapsherder. Of heeft u bijvoorbeeld al eens aan een GPS-tocht gedacht? Bij De Zuiderzon kunt u heerlijk tot rust komen in de natuur, maar er is ook meer dan genoeg te doen qua actieve uitjes.

Flexibel en gastvrij

Waar wij trots op zijn in De Zuiderzon is dat we steeds meedenken met onze gasten hoe zij een onvergetelijk verblijf kunnen hebben. Wij zetten graag de extra stap en horen graag van u wat uw wensen zijn. Zo zorgen we er voor dat u echt van alle gemakken voorzien bent. Meer weten? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Of wilt u een afspraak plannen voor een bezichting? Wij hebben graag persoonlijk contact. U kunt ons het beste bereiken per e-mail of telefoon.