Menu Sluiten

De groepsaccommodatie

De Zuiderzon is het best te omschrijven als een gezellige blokhut, waar mensen zich snel thuis voelen. Onze groepsaccommodatie op Veluwe is op professionele wijze uitgebouwd tot een aangenaam verblijf voor families, groepen en schoolkampen, maar ook voor zakelijke gezelschappen. De groepsaccommodatie is ingericht voor 48 personen. En met de Boomhut die in 2016 is gebouw zijn er nog een 10 slaapplaatsen bij gekomen. 

De indeling van de groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie beschikt over een groot en gezellig eet- en zitgedeelte met onder andere een open haard en een kleine bar/koffiehoek. Slapen kan in een van de tien slaapkamers. Alle slaapkamers zijn ingericht naar de wensen van onze gasten!

Ons groepsverblijf beschikt over:

  • 6 slaapkamers voor 4 personen.
  • 1 slaapkamer voor 8 personen.
  • 1 slaapkamer voor 12 personen.
  • 2 slaapkamers voor 2 personen.

Buiten is er een groot terras. Deels voorzien van een overkapping en om het extra gezellig te maken is ook een barbecue en een terraskachel aanwezig. Rondom de accommodatie zijn een aantal speeltoestellen, een survivalbaan, een volleybalveld en veel meer.

De Zuiderzon is compleet ingericht voor zelfverzorging. De keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een koffiezetapparaat, oven, koel- en vrieskasten, magnetron en afwasmachine.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Of wilt u een afspraak plannen voor een bezichting? Wij hebben graag persoonlijk contact. U kunt ons het beste bereiken per e-mail of telefoon.

Vragen of benieuwd naar de beschikbaarheid?